Eli Sander Kristensen

www.elisanderk.dk

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen
Hjem Ferieboliger

ind din feriebolig


Drom_om_egen_Feriebolig

Drømmer du om at anskaffe din egen feriebolig i Sydfrankrig? Og synes du, at der er mange udfordringer, der skal overvindes for at virkeliggøre drømmen? Så kan der måske være hjælp at hente ved at kontakte mig. Vi har haft hus i Sydfrankrig i flere år og har efterhånden fået en del relationer og erfaringer, som jeg gerne videregiver.

Drømmebolig, Sydfrankrig,
Ønsker, Spørgsmål.

Kontakt

Rue_jean_Fayet_ikon

Lejlighed indrettet med feriekøkken, kombineret opholds- og soverum samt seperat bad og toilet. Direkte adgang til gaden og det pulveriserende liv i bycentrum. Fem minutter til marinaen og et atmosfærefyldt cafemiljø. Seks kilometer til Middelhavet og de bedste badestrande. Flyforbindelse med Raynair fra Billund. For to personer.

Marseillan, Herault,
Languedoc, France.

Info

 

 

 

 

 

Ledig til dig, der har en feriebolig, som du gerne vil udleje.

 

 

 

 

 

 

Ledig til dig, der har en feriebolig, som du gerne vil udleje.

 

Hulen

Lejligheden er beliggende i den historiske bydel af Marseillan og har oprindeligt været en del af Marseillans middelalderlige slot. Nu er lejligheden fuldt renoveret og indeholder udstyr til to-fire feriegæster. Stort soveværelse, Bruserrum og separat toilet. Fuldt udstyret feriekøkken og åben opholdsstue.

Marseillan, Herault,
Languedoc, France.

Info

 

Ledig til dig, der har en feriebolig, som du gerne vil udleje.

 

Registrer dig som bruger og vis din udlejningsbolig.

Opret konto

 

 

-


GTranslate

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Rent an Apartment

Enjoy South France in the middle of the historic district of Marseillan and near the Mediterranean. Less than five minutes walk from Village Center, Marina and Restaurants.

For details - click here.

Oplevelser i Sydfrankrig


www.elisanderk.dk   **   Eli Sander Kristensen, Skodshøjen 10, 8240 Risskov   **   +45 8621 6078 eller +45 2070 6078 eller +33 4 3041 3354   **   Skype: elisanderk   **  Cvr 28692625