Eli Sander Kristensen

www.elisanderk.dk

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen
Hjem Privat Sydfrankrig Turforslag
Turforslag

Forslag til udflugter, ture mm. Alle beskrivelser er baseret på egne oplevelser og alle billeder, som vises, er originale og egne optagelser. Udgangspunktet er Marseillan, men turene kan startes og afsluttes med et andet udgangspunkt.

Vi har gennem flere år gået på opdagelse i området, og vi har derfor et indgående kendskab til egnen. Languedoc-Roussillon er et spændende sted at gå på opdagelse. Her er noget for enhver smag.

Middelhavet med de bedste badestrande, bjergkæden Cevennerne, Rhonedeltaet med hvide heste, sorte tyre, rismarker og nationalparken Petite Carmague, charmerende middelalderbyer og meget, meget mere.

Området frembringer Frankrigs største vinproduktion og der er stor variation i sortimentet - ligefra jævne dagligdagsvin til vin af ypperste kvalitet.

Forslag til oplevelsesture til fods, på cykel, i bil eller med offentlig transport er udarbejdet og udbygges. Nye beskrivelser og tilføjelser til eksisterende vil blive offentliggjort efterhånden som beskrivelserne bliver færdige.

-


GTranslate

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Oplevelser i Sydfrankrig